Wat is WADNWERK?

May 03, 2021

Door Geert | 536 bekeken
Categorieën: Adventure, Eilandleven, Holidayjob, Solliciteren

blog_image:article_globa1_1620042743608fe3f733d45.jpg:end_blog_imageWAD’NWERK heeft zich volledig gespecialiseerd in de horeca. Door deze focus zijn wij als geen ander in staat de perfecte werkplek voor jou te vinden. Met WAD’NWERK vind je een eiland-baan die bij je past. We vinden het belangrijk dat jij je op je plek voelt en een onvergetelijke tijd op de Wadden beleeft. We zijn er voor de pro’s in het vak, maar ook voor iedereen die werkervaring op wil doen. Het belangrijkste is dat jij je op je plek voelt en een onvergetelijke tijd op de Waddeneilanden beleeft. Hard werken is een must, maar hard genieten ook!

• Een baan op een vakantiebestemming in Nederland;
• Eenmalig solliciteren, jouw profiel komt terecht bij meerdere opdrachtgevers;
• Wij selecteren een werkplek die het beste bij jou past;
• Wekelijks je salaris uitbetaald;
• Opbouw vakantiedagen en vakantiegeld.

WAD’NWERK is onderdeel van jij uitzendbureau. Bij jij gaat het om jou.
“Wil je een eilandleven dicht bij huis? Pak de boot en ga voor een #werkvakantie naar de Wadden!”

Waarom naar de Waddeneilanden?

Iedereen om je heen lijkt naar het buitenland te vertrekken. Jij wilt dat ook, maar je hoeft niet zo nodig het vliegtuig in. Thuis ben je namelijk op je best. Well we’ve got news for you: ook in Nederland kun je uit je comfort zone stappen.
Voor een chill en avontuurlijk eilandleven hoef je niet naar de andere kant van de wereld. Onze eigen eilanden zijn hot! Hoezo staan die niet op jouw bucketlist. Verleg je grenzen en ga een seizoen met WAD’NWERK naar de Wadden.

Hoe zijn de ervaringen van ‘oud’ WADN’WERKERS?

Wij vinden het fantastisch te horen hoe onze Wad’nwerkers het eilandleven ervaren! We houden veel contact met onze medewerkers en krijgen hierdoor veel verhalen mee. Het is knetter hard werken in de horeca! Maar ook dubbel en dwars genieten. De huisvesting kun je vaak vergelijken met studentenhuizen. Geen luxe, maar wel veel gezelligheid!
Je leert enorm veel van het werk, het op jezelf wonen en maakt vrienden voor het leven. Ook leer je nieuwe mensen kennen waarmee je werkt en samen leeft. Kortom; een onvergetelijke ervaring!

Waarom werken op één van de Waddeneilanden?

Doe ervaring op, geniet van het eilandleven, maak nieuwe vrienden en spaar ondertussen toch stiekem voor een ticket naar de tropen.
Op de Waddeneilanden heerst een gemoedelijke en fijne sfeer, heel anders dan op het vaste land! Mensen gaan op een andere manier met elkaar om. Op de Waddeneilanden vindt je veel lokale hotspots, knusse koffietentjes en hippe beachclubs. Ook op de Waddeneilanden worden festivals en andere activiteiten georganiseerd. Wat, waar en wanneer? Je leest het terug in onze agenda: LINK.

De drukte kun je opzoeken. Hiernaast kun je genieten van de rust, ruimte, natuur en mooie stranden.

Iets voor jou?
Neem contact op met Geert & Sil via Contact.

 

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af