Top5 spots op Vlieland

July 12, 2018

Door Evelien | 1545 bekeken
Categorieën: Adventure, Blog, Eilandleven, Summer, Surfspot

blog_image:article_globa1_15314842155b489837b39d3.jpg:end_blog_image

Ontdek de hotspots van Vlieland!

Op iets meer dan twee uur van Harlingen kom je op het mooiste eiland terecht van de Wadden. De kans is groot dat je onderweg al meerdere zeehondjes hebt gespot. Ook moet oppassen dat de meeuwen het brood niet uit je vingers pikken. Laat het vakantiegevoel maar beginnen.
Zodra je van de boot afstapt, ben je al gelijk in een andere wereld. Het gezellige dorp bestaat uit een hoofdstraat met hippe winkeltjes. Van Gaastra tot Only, alles kun je er shoppen. De hotspots die je zeker niet mag missen bij je bezoek aan dit mooie eiland:

1. Strandpaviljoen 't Badhuys
Oftewel, Dé Strandtent van Vlieland! Met een sfeervolle aankleding is dit een strandpaviljoen waar je heerlijk kan bijkomen van een dagje zonnen op het strand.
Bestel er een lekker rose'tje om af te koelen en verwen jezelf met een de beste bitterbal van het strand.

2. Het Posthuys
Ben je in voor een dagje met wat meer activiteit? Huur dan een fiets en ga voor een mooi tochtje naar 'het einde' van het eiland. Het Posthuys zit op het smalste stukje van het eiland (7 kilometer van het dorp vandaan). De perfecte spot voor een goede lunch tussen het fietsen door. Tip! De pannekoeken:D

3. Leut Vlieland
Zoek je een spot met goede koffie? Dan moet je hier zijn. Koffiebar Leut heeft een terras waar je heerlijke koffie kan krijgen en kan blijven hangen voor een lunch of borrel. Hun kaart bestaat uit taarten, sapjes en heerlijke broodjes.

4. Eb & Vloed Lifestyle
Na al het lekkers is het tijd om even te shoppen. Ga eens langs bij Eb & Vloed voor prachtige woonaccessoires, mooie boeken en duurzame kleding. De artikelen hebben een prijskaartje maar dan heb je ook wat.

5. De Bolder
Op toch wel de leukste camping van Vlieland, vind je De Bolder. Een verzamelplek voor alle campeerders.
Met een goedgevulde agenda van evenementen en optredens is er bijna elke dag wel wat te doen. Ook op gure avonden kun je er terecht voor een goede borrel bij het haardvuur. Een spot die je niet mag missen.

Reageer

CAPTCHA ImageNieuwe codeSpeel de code af