Onze Werkwijze

Stap 1

Je zit wat voor je uit te staren en denkt: wat ga ik voor avontuur beleven deze zomer? Hoe kan ik zo veel mogelijk uit deze zomer halen?

Stap 2

Via instagram zie je een plaatje voorbijkomen van de prachtige stranden op de Waddeneilanden. Na wat zoeken zie je een vacature als horecamedewerker op een Waddeneiland. 

Stap 3

Je bent op deze pagina! Dit betekent dat je mogelijk wel zin hebt in een groot avontuur. Wij hebben voor jou een mooie werkplek.

Bel ons!

Stap 4

In een (telefonisch) intakegesprek bespreken we wat je graag wilt voor baan, plek en welk waddeneiland. 

Stap 5

Wij gaan met onze klanten in gesprek waar zij vacatures hebben en stellen jou voor als we denken: dit is een mooie match! 

Stap 6

Wij houden jou op de hoogte van hoe dit gaat en informeren je als we een ‘GO’ hebben. 

Stap 7

Wij gaan druk aan de slag om jouw contract, verblijf en overtocht in orde te maken. 
In deze fase hebben we vooral gegevens van je nodig. Zo gaan we vragen of je een aantal formulieren wilt invullen en wilt terugsturen.

Stap 8

Je komt bij ons op kantoor. Zo zie je waar wij zitten, waar je heen belt als je een vraag hebt. En we kunnen kennismaken in onze huiskamer met een kopje thee of koffie.

Stap 9

Wij nemen stap voor stap met je je contract door. Welke rechten en plichten heb je? Maar ook: wat moet je doen als je ziek bent? Of als je een keer een dag vrij wilt. 
Al die praktische zaken bespreken we samen. 
Vraag dus ook vooral veel, dat vinden wij helemaal niet erg en juist fijn. Hoe meer we van elkaar weten aan de voorkant, hoe beter we elkaar kunnen helpen.

Stap 10

Je vertrekt met de boot naar je Waddeneiland en je avontuur begint. 
Je hebt al onze gegevens bij de hand, dus mocht er iets zijn, wij zijn bereikbaar!

Stap 11

Je komt aan in de haven en daar wordt je opgehaald door het bedrijf waar je gaat werken. Soms (vooral in drukke tijden) lukt het ze niet om je op te halen. Maar wees gerust: dan hebben wij je al uitgelegd hoe je op de locatie komt. 

Stap 12

Nu begint het echt: je weet waar je slaapkamer is, wie je collega’s worden, hoe laat je moet beginnen en na een goede nachtrust ga je aan de slag! Je avontuur begint! 

wij staan voor je klaar

Geert de Bruijne

Groningen
050 - 5470051
geert@jij-uitzendbureau.nl

Bo Copinga

Groningen
050 - 5470051
bo@jij-uitzendbureau.nl

Deborah Pinas

Groningen
050 - 5470051
deborah@jij-uitzendbureau.nl